500 جرام جبنة كريمة كوب جيلي سائل اي نكهة تفضليها)قبل وضعه في الثلاجة يعني) 2 ملعقة كبيرة كسترد بودرة سكر حسب التذوق بسكوت ماري مجوش و مدعوك بشوية زبدة و ملعقتين لبن (ممكن استخدام المنين اللي من غير شمر و لا ينسون بيدي طعم حلو اوي)
اخلطي كل المكونات و اضبيهم بالمضرب الكهربائي و بعدين اعملي طبقة البسكوت المجروش في قعر اصينية و حطي المكونات المضوبة علية و حطيها في الثلاجة نصف ساعة و تبقي جاهزة. جربوا و قلولي رايكو
المكونات:
ردحذف500 جرام جبنة كريمة
كوب جيلي سائل اي نكهة تفضليها)قبل وضعه في الثلاجة يعني)
2 ملعقة كبيرة كسترد بودرة
سكر حسب التذوق
بسكوت ماري مجوش و مدعوك بشوية زبدة و ملعقتين لبن (ممكن استخدام المنين اللي من غير شمر و لا ينسون بيدي طعم حلو اوي)
اخلطي كل المكونات و اضبيهم بالمضرب الكهربائي و بعدين اعملي طبقة البسكوت المجروش في قعر اصينية و حطي المكونات المضوبة علية و حطيها في الثلاجة نصف ساعة و تبقي جاهزة. جربوا و قلولي رايكو