الخميس، 1 سبتمبر 2011

ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا

احب اعرف يا جماعه ايه هى افضل و اسهل طريقه لعمل البيتزا ياترى حد يعرف لو حد يعرف و عنده طريقه سهله ياريت يقولى عليها لو سمحتوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟










ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,تعرف على افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,معلومات عامه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,نبذه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,تعرف على افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,معلومات عامه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,نبذه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,تعرف على افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,معلومات عامه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,نبذه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,تعرف على افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,معلومات عامه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,نبذه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,ما هي افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,تعرف على افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,معلومات عامه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,نبذه عن افضل واسهل طريقه لعمل البيتزا,

هناك تعليق واحد:

  1. هات ربع كيلو دقيق ومقدار من الخميرة بحجم عقلة الاصبع ونصف كوب لبن وبيضةو معلقتين سمن اخلط الدقيق وعليه اللبن والبيضة والسمن جيدا واثناء ذلك دوب الخميرة مع ذرة ملح فى ربع كوب ماء وادعك جيدا حتى تصير عجينة متماسكة ..لفها مثل الكرة وضعها فى وعاء وغطيها وسيبها فى مكان دافيء لمدة ساعتين وهات طماطم قطعها صغير جدا او صلصة وفلفل اخضر قطعة حتت صغيرة وزيتون وجبنة رومى واى اضافة اخرى حسب الرغبة مثل السجق او التونة او اى اضافات اخرى بعد ساعتين قطع العجينة اربع قطع متساوية وهات الصاج او الصينية اللى هتعمل فيها وامسحها بالسمن مسح خفيف ...افرد العجينةفى الصاج بحيث تكون ارتفاعها نصف سنتيمتر وضع الطماطم والفلفل وازيتون بالترتيب ثم الاضافات الاخرى ثم الجبنة الرومى على الوش او جبنة موتزاريلا ثم بيضة تربها كويس ثم ضعها على الوش من فوق رشها بالمعلقة على الجبنة مع مراعاة توزيعها على كل الاماكن ودخلها فرن متوسط الحرارة لمدة ربع ساعة او اقل حسب الفرن ....

    ردحذف